Difference between revisions of "Complex Systems/uk"

Created page with "Типовими для складних систем є концепції самоорганізації та «виникаюча поведінка»."
(Created page with "Складні системи")
 
(Created page with "Типовими для складних систем є концепції самоорганізації та «виникаюча поведінка».")
Tags: Mobile web edit Mobile edit
Line 4: Line 4:




Після попередніх розділів ми тепер зможемо визнати, що як у сучасній фізиці, так і в біології «Комплексна система» є багатокомпонентною динамічною системою, що складається з різних підсистем, які зазвичай взаємодіють одна з одною.. Такі системи зазвичай вивчаються за допомогою «цілісних» методологій дослідження або як «загальне» обчислення поведінки окремих підсистем разом з їх взаємними взаємодіями.; їх можна описати аналітично за допомогою математичних моделей, а не «редукціоністським» способом (тобто шляхом розбиття та аналізу системи на її компоненти). Типовими для складних систем є концепції самоорганізації та «виникаюча поведінка»..  
Після попередніх розділів ми тепер зможемо визнати, що як у сучасній фізиці, так і в біології «Комплексна система» є багатокомпонентною динамічною системою, що складається з різних підсистем, які зазвичай взаємодіють одна з одною. Такі системи зазвичай вивчаються за допомогою «цілісних» методологій дослідження або як «загальне» обчислення поведінки окремих підсистем разом з їх взаємними взаємодіями; їх можна описати аналітично за допомогою математичних моделей, а не «редукціоністським» способом (тобто шляхом розбиття та аналізу системи на її компоненти). Типовими для складних систем є концепції самоорганізації та «виникаюча поведінка».  


У цій главі ми розкриємо деякі змісти на користь цього більш стохастичного і складного бачення нейромоторних функцій жувальної системи.
У цій главі ми розкриємо деякі змісти на користь цього більш стохастичного і складного бачення нейромоторних функцій жувальної системи.
Editor, Editors, USER, admin, Bureaucrats, Check users, dev, editor, Interface administrators, lookupuser, oversight, Push subscription managers, Suppressors, Administrators, translator, Widget editors
9,617

edits